Sant Hilari Sacalm Vilar Rural de Sant Hilari****
Construït amb forma de petit poble, el Vilar Rural de Sant Hilari és un hotel rural especialitzat en famílies amb nens pensat per gaudir de l'entorn de les Guilleries i del parc natural del Montseny amb totes les comoditats d’un hotel 4 estrelles. Amb un total de 93 habitacions amb capacitat per acollir fins a 6 persones, des de totes les habitacions del Vilar Rural de Sant Hilari es pot gaudir de les magnífiques vistes del Montseny. Les habitacions tipus Baby Room i Babysuite del Vilar estan especialment pensades perquè les famílies que viatgen amb nadons gaudeixin de les vacances rurals amb total comoditat.

Ofereix serveis de restaurant bufet, piscina coberta a l'hivern i descoberta a l'estiu, jacuzzi, sala de jocs, granja, hort, Wi-Fi, pàrquing gratis i un complet programa d'activitats perquè pares i fills juguin i aprenguin junts.
Construït amb forma de petit poble, el Vilar Rural de Sant Hilari és un hotel rural especialitzat en famílies amb nens pensat per gaudir de l'entorn de les Guilleries i del parc natural del Montseny amb totes les comoditats d’un hotel 4 estrelles. Amb un total de 93 habitacions amb capacitat per acollir fins a 6 persones, des de totes les habitacions del Vilar Rural de Sant Hilari es pot gaudir de les magnífiques vistes del Montseny.