BRASIL SERHS Natal Grand Hotel & Resort*****
El SERHS Natal Grand Hotel és un resort de 5* davant del mar, entre les platges de Ponta Negra i Areia Preta, a la Via Costeira de Natal, a 38 km de l'aeroport internacional Aluízio Alves.

L’entorn és meravellós: les dunes de Genipabu amb els seus llacs, les llacunes de Jacumã i d'Arituba, les platges de Natal, l'àrea de protecció ambiental dels corals de Maracajaú, indrets per descobrir i gaudir en primera persona.
Disposa de 396 habitacions de les quals gairebé un centenar són suites. L’hotel destaca també per la qualitat dels seus serveis i ampli ventall d'equipaments: spa amb circuit d'aigua, piscina coberta i piscina climatitzada, parc aquàtic, kids club, àmplies zones esportives i fins a vuit bars i restaurants amb diferents opcions gastronòmiques. Disposa d'espais especialitzats en la celebració de reunions i esdeveniments, amb diferents sales preparades i equipades per acollir esdeveniments de petita i mitjana envergadura.
El SERHS Natal Grand Hotel és un resort de 5* davant del mar, entre les platges de Ponta Negra i Areia Preta, a la Via Costeira de Natal, a 38 km de l'aeroport.
L´hotel destaca també per la qualitat dels seus serveis i ampli ventall d´equipaments: spa amb circuit d´aigua, piscina coberta i piscina climatitzada, parc aquàtic, kids club, àmplies zones esportives i fins a vuit bars i restaurants amb diferents opcions gastronòmiques.